Prelepa Alisa Šmit - Nemica proglašena najseksipilnijom atletičarkom na svetu

Dvadesetjednogodišnja lepotica proglašena je budućnošću nemačke atletike i na tokijskim Olimpijskim igrama sija u svakom smislu...

Do sada je zadivljujuća plavuša bila veoma impresivna na juniorskom nivou takmičenja i prvi put je došla u centar pažnje kada je pomogla svojoj zemlji da uzme srebro na 4x400 metara, tokom Evropskog atletskog šampionata za mlađe od dvadeset godina. Šmitova je napunila dvadeset i jednu godinu prošlog novembra, nastavljajući svoj uspeh prošlogodišnjim učešćem na Evroposkom U23 prvenstvu, gde je pomogla prilikom osvajanja bronze na 4x400 štafeti.

Međutim, ova prelepa Nemica takođe je kreirala veliku bazu obožavalaca na društvenim platformama na kojima redovno izbacuje svoje fotografije. Šmitova poseduje preko 625.000 pratilaca na Instagramu koje gotovo svakodnevno obraduje postavljanjem novih fotografija koje na savršen način ističu njenu neverovatnu lepotu.

Pored brojnih obožavalaca i pratilaca na društvenim mrežama, izgled top modela ove plavuše doveo je do titule najseksipilnije žene u svetu atletike, koju joj je dodelio australijski magazin Busted Coverage. Nemačka će svakako biti veliko ime u atletici tokom sledećih godina, dok je ova mlada dama već dobila sponzorstvo kompanije Puma, koja je predstavljala i jamajkansku trkačku zvezdu Jusejna Bolta.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group