Prodato skoro 1.7 miliona karata za Russia 2018 World Cup

Sa manje od tri meseca do početka 2018 World Cup u Rusiji, prodato je 1.698.049 karata preko zvaničnog FIFA sajta…

Druga faza za prodaju karata zvanično je završena 3. Aprila, sa 394.433 karte kupljene od strane fanova koji planiraju da prisustvuju mečevima. Tokom tog perioda, karte za sve mečeve bile su dostupne onom ko prvi stigne do njih, sa izuzetkom finala koje će se održati 15.jula.

Karte četvrte kategorije, rezervisane ekskluzivno za stanovnike Rusije, bile su takođe dostupne za kupovinu tokom druge prodajne faze. FIFA organizacija izdvojila je 350.000 karata za domaćine kupa, a građani Rusije će imati mogućnost da gledaju uživo mečeve svojih omiljenih timova po najnižim cenama. Najjeftinije karte četvrte kategorije koštale su dvadeset dva dolara, dok su karte za polufinale prodavane po ceni od sedamdeset osam dolara.

Inače, karte kupljene tokom prodajnih faza jedan i dva doći će do svojih vlasnika u narednim nedeljama, bez troškova dostave.

Sledeća prilika za kupovinu karata otvara se 18.aprila, kada će biti dostupne sve preostale karte koje nisu prodate. Svi koji planiraju da prisustvuju Svetkom kupu u Rusiji, moraju se prijaviti za FAN ID, što će im omogućiti ulazak u zemlju bez vize, međugradska putovanja i upotrebu javnog prevoza na dane mečeva.

 N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group