Sport

Rins slavio u Aragonu

Aleks Rins uspeo je da dođe do treće pobede u kraljevskoj klasi...

Iako su sv eoči bile uprte u Kvartarara koji je bio odličan na kvalifikacijama i koji je krenuo sa pol pozicije, mladi Aleks Rins je još jednom pokazao zašto ga svi smatraju velikim talentom. RIns je zaista odlično vozio, ali za njegovmi petama je bio mlađi od braće Markez, koji je ga je pratio u stopu i koji je završio na drugom mestu.

Aleks Markez je došao do drugog podijuma u dve nedelje što jasno pokazuje i njegov napredak i to da će on biti veliki konkurent svom bratu koji se još uvek oporavlja od povrede. Na trećoj poziciji našao se Đoan Mir, koji je sada preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu i tako smenio Fabia Kvartarara.

Ova sezona Moto GP-a postala je još neizvesnija, tako da ne možemo prognozirati šta će se sve dešavati do kraja i ko će biti novi šampion, ali vam možemo reći da će biti vrlo uzbudljivo.

Naredna trka sezone u Moto GP šampionatu vozi se već naredne nedelje za Veliku nagradu Teruela, takođe na stazi „Motorlend“.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group