Ronaldinjo igra fudbal u zatvoru!!!

Nakon što je uhapšen zbog falisifikovanog pasoša, Ronaldinjo je boravio u paragvajskom zatvoru, gde je zatvorenicima pokazao kako se igra fudbal...

Legendarni fudbaler je zajedno sa bratom Robertom uhapšen na aerodromu u Paragvaju, kada je pimećeno da obojica imaju Paragvajski pasoš i da u njima piše da su državljani te zemlje. Nakon sudske dosude, Ronaldinjo i njegov brat završili su u jednom paragvajskom zatvoru, gde su trebali da odleže nekoliko dana, do izricanja  njihove potpune kazne i presude.

Iako bi se mnoge zvezde na ovom mestu potpuno psihički slomile, Ronaldinjo je našao svoju zanimaciju i sa zatvorenicima je odigrao sjajne partije malog fudbala. Oni su čak napravili mini turinir i dogovorili se da pobednički tim dobije prase.

Suvišno je reći da je Ronaldinjov tim pobedio. Na interentu su se našli klipovi ovih događaja, pa zato pogledajte kako izgleda zatvorski fudbal sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group