Ronaldo napušta Real – menja ga zvezda u usponu?!?

Počele su da kruže priče kako Ronaldo želi da pređe u Juventus, a kako prenose španski mediji, Real je već našao zamenu...

Kristijano Ronaldo je izjavio da bi prešao u Juventus za platu od 30 miliona evra godišnje, a da će se to možda ostvariti govori i činjenica da je menadžer kluba Žorž Mendeš doputovao u Torino na pregovore. Iako ništa još uvek nije potvrđeno, postoji ogromna mogućnost da Ronaldo pređe u ovaj italijanski klub i zbog toga se i uprava Real Madrida bacila u pregovore.

Kako obaveštavaju španski mediji, Real Madrid je spreman da ponudi 272 miliona evra za fudbalskog reprezentativca Francuske, Kilijana Mbapea, koji trenutno igra u Pari Sen Žermenu. Iako je Madrid mesecima  želeo da nekako dovede Nejmara i tako sruši rekordni transfer ( 222 miliona evra, kada je Nejmar prešao iz Barselone u PSŽ), sada se ovaj klub odlučio za Mbapea koji će biti odličan dodatak timu i dobra zamena za Ronalda.

Naravno, ovo su sada samo pretpostavke i nagađanja, tako da još uvek ništa ne znamo, ali sigurni smo da ćemo do kraja ovog meseca konačno znati da li Ronaldo prelazi u Juventus i da li će Mbape postati novi napadač Real Madrida.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group