Ruska klizačica isprozivala Nejmara

Elizaveta Tuktamiševa isprozivala je Nejmara posle utakmice Liverpool - Paris Saint-Germain...

Popularna klizačica šokirala je sve ljubitelje sporta kada je na svom Tviter profilu „ispljuvala“ Nejmara kojeg još uvek prati nadimak „Kralj simulacija“. Na utakmici Liverpool - Paris Saint-Germain koja se završila rezultatom 1:2, Nejmar je bio u prvom planu,ali ne zato što je pokazao najbolju igru ili ferplej, već što je više vremena proveo na travi od bilo kojeg drugog igrača.

Nejmara je bio loš glas za simuliranje i dok je trajalo svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji,a izgleda da popularni Brazilac ne želi da menja svoju taktiku i još uvek se baca po zemlji.

Ovo ponašanje je prilično iznerviralo mladu klizačicu koja je na svom Tviter profilu napisala „Nejmar više vremena provede na travi, nego ja na ledu za 90 minuta“.

Ovaj komentar dostigao je ogroman broj pregleda, lajkova i retvitova,a Nejmar je još jednom postao glavni predmet šale u svetu fudbala.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group