Slovenački biciklista pokazao kako mu izgledaju noge posle trke

Bićete u ŠOKU kada ovo budete videli...

Nekadašnji svetski šampion, Janez Brajković, postavio je sliku na interent koja je šokirala i zgadila sve ljubitelje biciklizma. On je nakon trke u Hrvatskoj, koja je nedavno održana, postavio fotografiju na kojoj je pokazao kako njegove noge izgledaju posle trke i koliko je bicikliam zapravo naporan sport.

Janez je na ovoj trci završio na 38. mestu i nije se baš pokazao, ali njegove noge jasno pokazuju da se on lavovski trudio i da je trpeo velike bolove i napor. Njegove noge kao da su napravljene od sajli i na njima gotovo da nema masti. Sve su sami goli mišići, a čak se mogu videti i kosti podkolenice.

Brajković kaže da su njegovi mišići posle trke zgrčeni i da su neverovatno čvrsti, ali da se njegove noge posle nekog vremena vrate u normanlu i da ovo nije opasna pojava i da je vrlo česta, ali da sigurno nije lep prizor za oči.

Njegova fotografija postala je pravi hit na interentu, a milioni ljudi na svetu se pitaju da li je ovo normalno i da li ovkav sport može da ugrozi zdravlje i da ostavi trajne posledice pojedincima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group