Sve se rešava na "Etihadu": Siti ili Liverpul - ko će do titule?

Više slika

Više slika

Završnica spektakularne sezone u Premijer ligi nije mogla da bude uzbudljivija. Prštaće u borbi za izlazak u Evropu, u okršajima za opstanak, ali će definitivno najviše pažnje privući borba za titulu...

Trku udvoje vode Mančester siti i Liverpul, koji će upravo u nedelju od 17.30 odigrati možda i ključni meč za šampionski naslov, koji je moguće ispratiti samo uz prenos na Sport klubu.

Delovalo je u jednom delu sezone da je Mančester siti tako blizu titule i da je stavio već jednu ruku na pehar. Imao je 12 bodova prednosti, doduše i dva meča više od Liverpula, što je "crvenima" ostavilo nadu.

I izabanici Jirgena Klopa su beležili pobede, nisu dozvolili kiks, pa su pretili izdaleka Sitiju, budući da su bili na minus šest. A "građani" nisu izdržali pritisak, pa su izgubili od Totenhema, zatim su odigrali remi bez golova sa Kristal Palasom, zahvaljujući čemu je Liverpul sada na minus jedan. I zbog toga će upravo međusobni meč dva tima da bude toliko značajan.

Istina, posle nedeljnog meča na "Etihadu" će ostati još po sedam mečeva i Sitiju i Liverpulu, međutim jasno je da bi utakmica takmaca za titulu mogla da mnogo toga reši. Pobedi li Siti, steći će ogromna četiri boda viška, a ako Liverpul dođe do trijumfa, biće u situaciji da se za sve pita do kraja sezone.

Međusobni duel dva tima čekaju u veoma dobrom raspoloženju, slavili su u prvim mečevima četvrtfinala Lige šampiona, napravili su korak ka polufinalu, pa sada mogu da se fokusiraju na duel koji bi mnogo toga mogao da reši.

"Crveni" će se uzdati u dobru formu Dioga Žote, Mohameda Salaha i Sadija Manea, dok će Pep Gvardiola priželjkivati da nedelja baš bude dan Kevina de Brujnea, Rahima Sterlinga, Ilkaja Gundogana ili, pak, neke druge zvezde Sitija.

U ovakvim mečevima bitnu ulogu može da igra tradicija, a ako posmatramo poslednjih nekoliko mečeva, čini se da golovi neće manjkati. Jer, na četiri od poslednjih pet mečeva je viđeno makar po četiri gola po utakmici, pa neka tako bude i u nedelju.

Sve je spremno za spektakl, zagrejte fotelje i uživajte u spektaklu samo uz prenos na Sport klubu.

Sport Klub katalog od sada u Video klubu!

Najgledaniji regionalni sportski kanal rešio je da obraduje verne fanove otvaranjem sopstvenog kataloga u okviru kog će se naći specijalne sportske emisije, intervjui sa poznatim sportistima, trenerima, menadžerima, sadržaj podeljen po kategorijama, odnosno sportovima sa svih meridijana i još mnogo toga.

Ako niste SBB korisnik, sada je idealan trenutak ukoliko želite to da postanete jer su EON paketi sa internetom, televizijom i fiksnom telefonijom za nove korisnike do kraja aprila - 15 meseci upola cene.

Ono što vam EON platforma pruža je, pored vraćanja sadržaja do 7 dana unazad, mogućnost gledanja na svim uređajima, Sports mode u okviru kog pasionirani ljubitelji sporta mogu da prate statistiku utakmice i sve informacije o takmičenjima, igračima, kao i detaljima poput poseda lopte, broja postignutih poena ili golova po igraču, broja prekršaja, stanju na tabeli i slično.

U okviru ovog sportskog vidžeta, možete da vratite unazad najzanimljivije momente utakmice koje ste želite da pogledate opet.

Sport Klub kanali dostupni su i u EON Sport paketu preko bilo kog interneta, koji možete da kupite po ceni od 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze.

Autor: Milan Zarić

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group