Tajson i Džouns neće smeti da se nokautiraju

Velika borba nas oćekuje sutra, a evo kakva će biti pravila...

Majk Tajson i Roj Džouns Junior, dva najveća boksera ikad, najavili su da će izaći na egzibicionu borbu 28. novembra u sportskom parku Dignity Health, u mestu Karson, u Kaliforniji. Borba će se emitovati kao emisija sa plaćenim pregledom, kao i na multimedijalnoj platformi Triller.

Oba borca jasno su pokazal da su spremni za ovaj okršaj, iako Tajson ima 54, a Džouns 51. godinu. Ipak, mnogi fanovi su besni, jer će ovo biti više egzibicioni meč, nego prava borba.

Pošto su oba borca u ozbiljnim godinama, maksimalan broj rundi biće ograničen na 8. Svaka runda trajaće 2 minuta. Bokseri će takođe morati da nose i teže rukavice, kako bi se umanjile povrede od udaraca. Neće smeti da se nokautiraju, a ako dođe do posekotina, borba će se momentalno prekinuti.

Borci su takođe trebali da nose zaštitne kacige, ali oni su to žestoko odbili. Mnogi smatraju,da će Tajson i Džouns odbiti i pravila o nokautu i da će nokauta ipak biti, jer u suprotnom, to neće biti pravi boks meč.

Ostaje nam da sačekamo subotu i da vidimo kako će se meč odvijati i ko će biti pobednik.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group