Tom Hardi osvojio dva zlata u svojoj klasi na turniru u dijudžicuu

Četrdesetčetvorogodišnji glumac osvojio je medalju u svojoj klasi na REORG Open Jiu-Jitsu šampionatu, događaju održanom u dobrotvorne svrhe u Vulverhemtonu...

Slavni glumac osvojio je dva zlata, jedno u gi kategoriji i drugo u no-gi kategoriji, od kojih su oba zaslužena u diviziji njegovog pojasa. Takmičenje je bilo otvoreno za svakoga ko želi da učestvuje, sa džijudžicu borcem Džofom Pejvijem koji je podelio putem društvenih mreža snimke Hardija koji je uspeo da obori svoje protivnike.

Organizatori događaja rade sa ljudima koji poseduju brojne ozbiljne fizičke povrede koje menjaju život, kao i sa onima koji pate od posttraumatskog stresnog poremećaja i depresije, sudeći prema njihovom zvaničnom sajtu.

REORG tim nudi programe i školu brazilskog džijudžicua, kao trening i formu terapije. Hardi je počeo da uči ovu borilačku veštinu i trenirao je sa ovom organizacijom pripremajući se za svoju ulogu u filmu Warrior iz 2011. godine, a nedugo zatim ova organizacija listovala je legendarnog glumca kao poverenika.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group