Tomi Fjuri predstavio dokaze o povredi kako bi ućutkao brbljivog jutjubera

Britanski bokser Tomi Fjuri iskoristio je svoj Instagram profil kako bi podelio bolničku dokumentaciju i snimke skenera radi validacije svog povlačenja iz žustro najavljivane borbe sa jutjuberom/nadribokserom Džejkom Polom...

Dugo isčekivana borba originalno je zakazana za osamnaesti decembar u Tampi, međutim, dvadeset i dve godine star Fjuri bio je primoran da se povuče iz medicinskih razloga, pretrpevši polomljeno rebro i bakterijsku infekciju grudnog koša.

Nekoliko meseci pljuvanja i izvrgavanja ruglu putem mreže, dovela su do toga da će Fjuri, polubrat dvostrukog šampiona teške kategorije Tajsona Fjurija, morati da promeni pravno svoje ime ukoliko izgubi od ovog lajavog krelca.

U poslednjem instagram postu, Fjuri Mlađi objašnjava kako nije bio u mogućnosti da diše tokom svojih treninga pred meč sa Džejkom Polom i da je iskašljavao velike količine sluzi sve vreme, što su pratile brojne besane noći. Uprkos svemu, Tomi Fjuri je izjavio da će nastaviti sa svojim treninzima sledećeg meseca.

Fjuri je takođe podelio i medicinske skenere u svom videu, predstavljajući pratiocima čist prelom u predelu grudnog koša i nekoliko fraktura rebara. Snimak je od izlaska pregledan preko milion puta, dok je njega ispratilo i dodatno objašnjenje, koje glasi: „Ne postoji ni jedan meč koji želim više od ovoga, ovo je sledeća borba. Svi će imati svoje mišljenje, ali jednostavno ne mogu da uradim ništa kada se radi o ovom meču, jer sam jednostavno medicinski nesposoban za borbu“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tommy TNT Fury (@tommyfury)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group