Toni Hok u suzama nakon svog poslednjeg oli 540 trika

Pedeset i dve godine star skejterski mag Toni Hok, izveo je jedan od njegovih ikoničnih trikova po poslednji put...

Veteran daske snimio je svoj poslednji pokušaj oli 540 poteza. Nakon što se glatko prizemljio posle nekoliko pokušaja, Toni Hok je uzbuđeno uzviknuo, posle čega je lice pokrio dlanovima i pao na kolena. "Pomalo sam tužan. Nikada nisam ništa konačno i poslednji put radio, ali ovo će definitivno biti moj zadnji uspešno izvedeni trik. Ko ga j*be, srećan sam što sam sada uspeo", izjavio je vidno potrešeni skejter kroz suze.

Toni Hok je prvi put izveo ovaj potez davne 1989. godine, usavršavajući ga tokom sledeće trideset i dve godine svoje karijere. Kada je početkom milenijuma postigao status globalne superzvezde, popularni skejter upao je u životnu mašineriju koja je pratila celokupnu slavu, živeći stilom koji je za njega postao previše naporan i donosio je velike izazove. "Bio sam pozivan na sve više filmskih premijera i Holivudskih zabava, tako da su stvari prirodno postajale još komplikovanije."

Iza bogate karijere i brojnih uspeha u svetu ekstremnog sporta, jednom od najvećih svih vremena ostaje dosta kajanja i stvari koje bi očigledno uradio drugačije kada bi mogao, kristalno jasnih sada kada je svemu došao kraj.

"Odlazio sam na previše putovanja, neozbiljnih premijera i pojavljivanja koja su mi oduzimala veliku količinu vremena koje je moglo biti usmereno ka porodici i mojoj deci, zbog čega mi je danas veoma žao. Trebalo je da budem tu zbog njih, posebno u njihovim razvojnim godinama, ali umesto toga ja sam bio svuda samo ne kući. Odjednom sam imao neki osećaj da su sve te prilike dolazile jednom u životu i da ih moram iskoristiti, ali u realnosti, one nisu bile vredne vremena koje je trabalo biti posvećeno mojoj deci."

N.Đ.

Izvor: 9GAG

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group