Troicki ispustio četvrtfinale Vimbldona!

Naš teniser je, iako je vodio sa 2:0 u setovima, izgubio od Kanađanina Vaseka Pospišila i tako pripustio još jednu veliku šansu da dođe do četvrtfinala grend-slem turnira – što mu do sada nikada nije pošlo za rukom…

Viktor Troicki nije uspeo da ostvari najveći uspeh u svojim dosadašnjim nastupima na grend slem turnirima, jer je i pored dva seta prednosti ostao bez četvrtfinala Vimbldona izgubivši od Vaseka Pospišila u osmini finala sa 6:4, 7:6(4), 4:6, 3:6, 3:6, pa će se Kanađanin posle preokreta sastati sa pobednikom meča u kome se sastaju Endi Marej i Ivo Karlović.

Podećamo, Troicki je do ovog duela stigao tako što je uspešno eliminisao Dastina Brauna, koji je predhodno napravio ogromno iznenašenje i sa takmičenja izbacio Rafaela Nadala, dok je Vasek Pospišil u trećem kolu savladao Džejmsa Vorda sa 6:4, 3:6, 2:6, 6:3, 8:6.

Međutim, iako odmorniji, jer je na terenu proveo nešto manje od tri sata igre u odnosu na svog rivala, i iako je vodio sa 2:0 u setovima, Viktor nije uspeo da kruniše do tada odličnu igru, a presudili su mu neverovatni servisi i smirenost Kanađanina od trećeg do petog seta.

P.Ć.

Foto: B92

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group