Zlatan ibrahimović na novčanici od 1000 kruna

"Imate Bendžamina Frenklina i imate mene"...

Zlatan Ibrahimović je defnitivno unikatan fudbaler jer je on u centru pažnje i van terena. Ovaj švedski reprezentativac uvek pronađe način da privuče pažnju i da nasmeje svoje fanove, a društvene mreže mu u tome i te kako pomažu.

Strelac Mančester Junajteda spada u najbolje igrače sveta i poslednjih nekoliko godina, Ibrahimović je postao sila sa kojom se niko ne sme šaliti. Njegove veštine ga odvajaju od drugih fudbalera,a svima je poznato da je on veoma nepredvidiv igrač, pa je u  stanju da uradi stvari za koje svi misle da su nemoguće. O tome govore i brojni golovi sa ogromnih daljina, kao i vratolomije koje konstantno radi na teretnu.

Van terena, Ibrahimović je harizmatičan i duhovit čovek koji uvek pronađe način da odgovori na svako pitanje. Mnogi novinari kažu da im je on omiljeni fudbaler za intervjuisanje, jer je svaki kontakt sa njim kao novo iskustvo, jer se nikada ne zna šta može reći i kako će reagovati.

 

You have Benjamin Franklin and you have me #bingorimer

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) onJul 26, 2017 at 3:54am PDT

Ibra je sada na svom Instagram profilu napravio pravi haos kada je okačio ogromnu novčanicu od 1000 kruna koja nosa njegov lik. Ibra je samo napisao "Imate Bendžamina Frenklina i imate mene".

Naravno, u pitanju je samo šala, ali neki zaista smatraju da ovaj fudbaler zaslužuje da se nađe na novčanici.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group