2019 Ford Fiesta ST-Line Red

Stiže nova sportska verzija Fieste...

Nova generacija Ford Fieste dobila je sportski mejkover i sada zaista izgleda još bolje i privlačnije. ST-Line Red je kreiran sa razlogom da bude odgovarajući automobil svim onim osobama koje vole brzinu i koje uživaju u sportskim i brzim automobilima.

Ford Fiesta se pokazao kao sjajan hečbek koji služi kao multipraktik vozilo, što znači da se sa njim lako možete snaći u gradskim gužvama, ali isto tako slobodno možete poći i na duži otvoreni put i uživati u udobnoj i sigurnoj vožnji. Ipak, Ford je odlučio da ljubiteljima ovog automobila pruži i novu sportsku verziju Fieste koja je zaista fenomenalna i koja pokazuje da sportski duh leži u svakom slatkom hečbeku.

Novi ST-Line Red model koristi 1.0 litarski EcoBoost motor koji proizvodi 140 konjskih snaga i koji je povezan sa fantastičnim sportskim šestostepenim menjačem koji izvlači maksimalne performanse iz ovog ekonomičnog agregata. Iako se čini da je motor mali, 140 konjskih snaga, je sasvim dovoljno da natera ovaj gradski automobil da postigne brzine preko 200 km/h kao od šale, što znači da će ljubitelji brzine i te kako uživati u ovom vozilu.

Što se tiče izgleda, nazire se klasična Fiesta linija, ali se jasno vidi da je u pitanju redizajnirani model koji poseduje dosta sportskih karakteristika poput spojlera i usisnika za vazduh. Kočioni sistemi i čitav trap su korigovani tako da omoguće sigurnu vožnju pri maksimalnim brzinama.

Enterijer nove Fieste je takođe maksimlano doteran i sređen, tako da će vozači pored sportskog užitka dobiti i utisak da se nalaze u modernom i luksuznom vozilu.

Ford Fiesta ST-Line Red će biti ograničeno izdanje i za sada je nepoznato kolika će cena ovog automobila biti, ali je potvrđeno da će se ovaj auto u prodaji naći početkom 2019. godine.

Foto: Carscoops

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group