2019 Maserati Levante Trofeo

I Maserati kompanija je odlučila da predstavi novo sportsko SUV vozilo...

Sve je više auto kompanija koje svoja prepoznatljiva sportska vozila pretvaraju u SUV vozila sa nadom da će tako privući i potrošače koji ne žele sportskog dvoseda, već komforno vozilo koje će obezbediti dovoljno mesta za sve članove porodice.

Maserati je zato predstavio Levante Trofeo SUV koji je zaista fenomenalan i koji sadrži sve što će ljubitelji ovakvih vozila tražiti. Prva stvar koja vam zapadne za oko jeste prepoznatljiva Maserati linija koja je jasno vidljiva na ovom automobilu i odmah vam je jasno kada ugledate ovo vozilo da se radi o skupocenom italijanskom krosoveru.

Ispod haube se nalazi 3.8 litarski Twin Turbo V8 motor koji proizvodi 590 konjskih snaga, što znači da ćete ipak moći da osetite brzinu i snagu Maserati motora. Iako Levante Trofeo možda nije klasični sportski automobil, on poseduje trkački duh koji ga jednim pritiskom na papučicu gasa pretvara u pravu zver. To pokazuje i činjenica da brzinu od 0 do 100 Km/h, postiže za 3.9 sekundi, što je munjevita brzina za automobil SUV ranga.Maksimalna brzina ograničena je na 300 Km/h, što znači da će ovo biti prava munja na autoputu.

Cena tek treba da bude objavljena i za sada samo znamo da će kupci moći da biraju 8 različitih boja enterijera i da će imati izbor da izaberu sjajne felne od 22 inča. Sigurni smo da Maserati krije još iznanađenja, ali ćemo morati da sačekamo još malo kako bi sve informacije saznali.

Do tada, oficijalne fotografije će nas zadovoljiti.

V.P.

Foto: Luxatic

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group