Nissan Qashqai uskoro stiže

Stiže još jedno novo SUV vozilo koje želi da pomeri sve granice...

Nissan Qashqai je defnitivno jedan od popualrnijih SUV vozila, a ljubitelji ovog brenda imaju čemu da se radiju, jer je ova kompanija najavila redizajnirani i unapređeni model koji će uskoro biti pušten u prodaju na evropsko tržište.

Novi Qashqai ima luksuzniji izgled i deluje modernije od prethodnog modela. Prednji deo je potpuno redizajniran, pa on dolazi sa novim branicima, poboljšanim LED farovima koji imaju i dnevna svetla, novom maskom hladnjaka i drugačijom haubom. Zadnji branik, kao i štop svetla su takođe promenjeni i redizjanirani, pa se ovaj Qashqai čini kao potpuno drugi automobil.

U enterijeru se takođe lako mogu uočiti poboljšane promene. Sve je napravljeno od kvalitetnih i izdržljivih materijala. Upotreba kože je maksimlana, pa ćete uživati u novim i udobnim sedištima od napa kože. Pregledna kontrolna tabla, veliki LCD displej i Bose audio sistem učiniće da se osećate fenomenalno i maksimalno će olakšati vožnju ovog auotmobila.

Što se tiče agregata, Nissan Qashqai će biti dostupan u nekoliko različitih verzija:

 

Novi Nissan će se naći u prodaju u Julu ove godine, a cene tek treba da budu zvanično objavljene.

Pogledajte galeriju:

V.P.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group