Vožnja - Automobili

Otkriven enterijer novog Aston Martin DBX modela

Pogledajte kako će unutrašnjost novog SUV-a izgledati...

Pre nekoliko meseci smo dobili uvid u to kako će ovaj auto izgledati i moramo priznati da nam se on vizuelno mnogo sviđa. Njegov robustan i snažan izgled jasno stavljaju do znanja da se ovde radi o terenskom vozilu koje će moći da pobedi sve prepreke i da vozačima i putnicima obezbedi udobnu, prijatnu i sigurnu vožnju.

Potvrđeno je da će njega pokretati snažni 4.0 litarski V8 motor koji će proizvoditi 542 konjske snage. To znači da će ovaj automobil imati više konjskih snaga od Vantage i DB11 modela, što će oduševiti sve one koji vole da poseduju snažne automobile.

Zvanično predstaljvanje ovog vozila, najavljeno je za 20. nobembar, ali slike unutrašnjostsu ipak su objavljene, tako da sada znamo i kakav nas enterijer čeka.  

Fotografija pokazuje da će crossover imati dvotonski volan umotan u kožu koje stoji ispred velikog skupa digitalnih instrumenata. Sa desne strane je jedinstvena središnja konzola koja sadrži vrhunski postavljene tipke za prenos i veliki ekran za zabavu. Dalje možemo videti široke ventilacione otvore, elegantne sklopke i središnju konzolu sa oblogom od drveta.Otvoreni dizajn konzole omogućiće vlasnicima da brzo nađu predmete kao što su torba, telefone i flaše sa vodom.

Drugi detalji koji se mogu primetiti su panoramski stakleni krov, metalni detalji i vrhunska Alcantara koža. Aston Martin je takođe obratio pažnju na putnike koji sede na zadnjoj klupi, jer će oni imati poseban sistem kontrole klime i najmanje četiri različita ventilaciona otvora.

Foto:Carscoops

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group