Vožnja - Automobili

Prve fotografije Renault Sandero modela

Renault je objavio prve fotografije ovog modela i ljubitelji francuskih vozila jedva čekaju da se provozaju u novom Sanderu...

Prva verzija Renaultovog Sandera predstavljena je 2014. godine,  dve godine nakon druge generacije Sandera kojeg je predstavila Dacia. Renault je želeo da ponudi unapređenu i bolju verziju, a ovog puta, cilj je isti.

Novi Sandero je unapređena i stilizovana verzija prethodnog modela i iako su sličnosti jasno vidljive, razlike i unapređenja se takođe primećuju. Novi branici, prednja maska i futursitički farovi sa prelepim dnevnim svetlima čine da ovo bude jedan od najatraktivnijih vozila u klasi, a ista situacija dešava se i kada ovaj auto pogledamo odpozadi.

Enterijer je takođe unapređen i oplemenjen kvalitetnim materijalima koji prate moderan futuristički dizajn. Ovaj automobil možćiće da se kupi u tri verzije , koje će se razlikovati po agregatima.

Najslabija verzija posedovaće 1.0 motor, srednja verzija će posedovati 1.6 motor, dok će najjača verzija posedovati agregat od 2.0 kubika. Sa sada će ova nova verzija Sandera biti dostupna u Brazilu, Kubi i drugim zemljama Latinske Amerike, ali očekujemo i da će se ubrzo pojaviti i na evropskom tržištu.

Foto:Carscoops

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group