Vožnja - Motori

Bandit9 EVE motor vas vodi na mračnu stranu

Kreatori futurističkih motora koji spajaju maštu i stvarnost, sjajni ljudi iz Bandit9 kompanije, nedavno su otkrili svoj novi ikonički motocikl EVE, koji je narastao u dva fenomenalna koncepta. Prvi se zvao LUKS i predstavlja mekšu viziju luksuza, dok drugi koncept, čije slike vam prikazujemo, dovodi principe luksuza do novih krajnosti.

Pod nazivom „Bandit9 EVE 2020“, ovaj futuristički motocikl dolazi sa sjajno zatamnjenom površinom, novim poklopcem motora i dugačkim i oštrim rezervoarom, zbog čega izgleda gotovo kao raketa ili podmornica.

U pitanju je funkcionalno umetničko delo, koje spaja unikatni dizajn motocikla sa finim zanatom i inovativnim idejama. EVE 2020 je ograničen na samo devet ručno izrađenih komada, a svaki od njih jednako je primamljiv.

Karoserija motora izrađena je od nerđajućeg čelika, baš kao i novi poklopac motora i prednja maska. Motor je takođe upotpunjen prilagođenim prednjim viljuškama, visokotehnološkim brzinometrom, novim auspuhom, redizajniranim mjenjačem i ručicama. Svojim sjajnim linijama i tamnim bojama, EVE izgleda luksuzno i dramatično u svakom pogledu.

EVE 2020 će pokretati mali poluautomatski motor od 125ccm što je više nego dovoljno da ovaj motocikl od 140 kg gurne do maksimalne brzine od 110 km/h. Možda ne zvuči mnogo kada ga uporedite sa drugim motorima, ali on nije kreiran da bude rekordna brzalica, već da svima zaustavi dah svojom pojavom.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group