Vožnja - Motori

Stiže novi Ducati Diavel 1260 S

Nova zver kompanije Ducati zadovoljiće sve ljubitelje dvotočkaša...

Prvi Diavel model predstavllen je pre skoro 10 godina, a od tada ljubitelji dvotočkaša počeli su da ga svrstavaju u omiljene motore iz snova. Novi Ducati Diavel 1260 S uspeva da donese moderniji i snažniji izgled i da učini da nam srce jako kuca, jer ovaj nejked motor zaista izgleda prelepo i fantastično.

Izraz „muscle cruiser”, počeo je da prati ovaj model, jer je ovo mašina koja vam nudi snagu i „oldschool“ izgled koji je pomešan sa modernom tehnologijom i omogućava vam da sa njim pređete ogromne kilometraže.

Njega pokreće Testastretta L-Twin agregat koji razvija 160 konjskih snaga i koji će vozačima omogućiti sjajno ubrzanje, solidnu maksimlanu brzinu i performanse zbog kojih ćete poželeti da obiđete čitav svet. Naravno, dizajn samog motora je ono šta najviše oduševljava i privlači pažnju. Snažan, agresivan i „mišićav“ izgled jasno govori da se ovde radi o snažnoj mašini, ali kada sednete na njega, oduševiće vas udobnost sedišta i laganost volana koji stvara osećaj kao da se vozite na prelepim cruiser motorima.

Kao i svaki moderni dvotočkaš današnjice, i 1260 S model sadrži mnoštvo zaštitne opreme poput kontrole proklizavanja i ABS-a i poseduje prelepi digitalni displej koji je jasno vidljiv i koji neće mnogo skretati pažnju vozačima.

Još uvek nije otkriveno kada će se novi Ducati naći u prodaji i kolika će biti njegova cena, ali pretpostavljamo da on neće biti za one sa tankim novčanikom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group