Kendimen tvrdi da je mnogo seksa tajna njegove savršene forme

Bivši australijski fudbaler tvrdi da je njegova tajna savršene fitnes forme u pedesetoj godini, pored četvoro dece, upravo seks i to velike kočine istog...

Kako mu se približava pedeseti rođendan, Trevis Kendimen Bejnon otkrio je da pije do sedam litara vode dnevno i ima seks do deset puta nedeljno kako bi održao svoj mladalački izgled. Kendimenov tim za odnose sa javnošću opisuje ga sa plejboj multimilioner, uspešni serijski preduzetnik, muž, darežljivi momak brojnim ženama, odani otac četvoro dece, fitnes fanatik, kolekcionar superautomobila, vozač trkačkih automobila i izvršni direktor kompanije FREECHOICE.

Bejnon je izjavio: „Većinu svog uspeha dugujem posvećenosti dobroj ishrani i trening navikama tokom dugog niza godina, nikada ne izmišljajući izgovore kako bih izbegao treninge ili se loše hranio. Ukoliko možete da postignete ovo, onda ste u mogućnosti da primenite iste pricipe u svom poslovanju i biznisima“.

Australijski milioner izjavio je da njegove dnevne rutine uključuju start u tri ujutru i doručak od čistog kuvanog pirinča, dok mu prva sesija u teretani startuje u četiri i trideset i traje 90 minuta. On zatim odrađuje svoju kardio sesiju nakon jutra u kancelariji, pre nego što se prebaci na sat-dva rada iz svoje kućne kancelarije. Ponekada, on tvrdi kako ove kardio sesije prebacuje na vožnju biciklom i nastavlja sa treningom snage istog popodneva.

Bejnon živi u svojoj Kendi Šop Vili sa svojom ženom Tešom Bejnon i drugom devojkom Nišom Douns. U jednom trenutku svog života on je bio poznat širom sveta zbog svog života sa šest žena i svojom ženom, zajedno u poligamskoj zajednici. Bejnon je takođe priznao da ima veoma striktan plan ishrane koji podržava njegov intenzivni seksualni život i iscrpljujući fitnes program koji upražnjava od trinaeste godine u kontinuitetu.

Kako je izjavio: „Variram između 2.500 i 4.500 kalorija svakodnevno, u zavisnosti koliko želim da moje telo bude vitko. Ove kalorije su podeljene u makro sistemu, što mi osigurava pravu količinu ugljenih hidrata, proteina i masti“. On sebi dozvoljava samo jedan cheat meal tokom nedelje, kako bi razbio svoje monotone prve obroke od pirinča, koji upražnjava suv.

„Svake nedelje uveče naručujemo hranu iz KFC restorana, koju začinimo sa dosta krofni i čokolade tokom filmske projekcije, u kojoj uživamo zajedno kao porodica. Ovo je porodična tradicija koju upražnjavamo godinama unazad“, zaključio je Australijanac. Naravno, nije teško zamisliti šta prati ovu porodičnu tradiciju kada deca konačno odu na spavanje.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group