Crytek priprema epsku trilogiju Crysis Remastered izdanja

Prošle godine, Crytek je objavio svoj dugoočekivani Crysis Remastered projekat, pružajući ljubiteljima originalne pucačine iz 2007. godine potpuno novo iskustvo po pitanju grafike i frejmrejta na modernim mašinama...

Sada, ova kompanija odlučila je da čitavu Crysis trilogiju pripremi za neko novo vreme. Crytek endžin smatran je daleko ispred svog vremena i igrači su gotovo uvek imali problema sa njegovim performansama i prezahtevnom grafikom koja je nije išla ukorak sa tehnologijom.

Ovoga puta, projekat nazvan Crysis Remastered Trilogy predstavljaće izdanje koje će doneti redizajniranu verziju tri igre iz franšize, kompatibilne sa pretnodnim i sledećim generacijama konzola kao što su PlayStation 5 i Xbox Series X, ali i različitim tipovima računara. Štaviše, Crytek tvrdi kako će igrica raditi još bolje na starijim uređajima, što može sugerisati više frejmova u sekundi za gejmere koji poseduju starije konzole. Za sve koji su već kupili remasterovanu verziju prve igrice prošlog septembra, ovaj studio je pripremio drugi i treći deo kao samostalne kupovine.

Za sada ne postoje dodatne informacije vezane za cenu niti tačan datum izlaska ove redizajnirane trilogije, Crytek tvrdi da će ona stići u toku ove jeseni, tako da svi ljubitelji ove igrice definitivno mogu očekivati dodatne informacije u skorije vreme, ali takođe je moguće otići na zvanični sajt kompanije i dodatno se raspitati o svemu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group