God of War 4 – najbolja PS4 igrica ikada

Najnoviji nastavak GOW franžize je nekoliko dana u prodaji, a već se naziva najboljom igricom za Play Station 4 konzolu...

„Last of Us“ je igra koja je obeležila jednu eru igranja na PS3 konzolama i ovo je po mnogima najbolja igrica ove konzole. Međutim, od kada se PS4 pojavio na tržištu, fanovi su željno iščekivali naslov koji će im omogućiti ekskluzivnu igircu koju će samo oni moći da igraju i koja će svim Xbox i PC gejmerima naterati suze na oči.

Iako se u jednom trneutku činilo da takve igrice neće biti, sada se pojavio God of War 4 koji je oborio sve rekorde i koji je šokirao fanove. Ova igra je za samo nekoliko dana probila sve prodajne rekorde,a Youtuberi i Twitch strimeri širom sveta pokazuju kakav je užitak dok se ova igra prelazi.

Priča je neverovanto intersantna, likovi u duboki i kompleksni, a igrivost i borbe su nešto što do sada sigurno niste videli. Grafika je takođe vrlo impresivna i u nekim trenucima ćete se osećati kao da gledate visokobudžetni holivudski film, a ne da ste u sred PS4 igrice.

Mnogi su testirali i igrali ovu igru i ovo je jedan od retkih slušajeva kad ase svi slažu da je GOW4 ČISTA DESETKA.

Gejemri širom sveta već su počeli da nazivaju ovaj naslov „najboljom igricom PS4 konzole“, a čak su i gejmeri koji nemaju PS4 toliko oduševljeni da prate priču igre na Youtube internet strani.

Pogledajte ovaj video klip kako biste videli samo delić magije koju donosi GOD OF WAR 4.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group