God of War se vraća

Legendarni Kratos ponovo se vraća. Predstavljamo vam prvi gejmplej trejler za novu igricu “God of War”. Ako do sada niste upoznati sa ovom gejmerskom franšizom, onda ne znate šta ste propustili. God of War je defintivno jedna od najboljih i najpopularnijih gejemrskih franšiza svih vremena.

Glavni protagonista je Kratos koji ubija boga rata Aresa, jer smatra da je on odgovoran za ubistvo njegove porodice. Kasnije, Kratos pobeđuje ceo Olimp i postaje pravi vladar bogova.

Međutim, sada imamo potpuno novu priču i novi izgled glavnog junaka. U trejleru se Kratos pojavljuje sa svojim sinom kome još uvek ne znamo ime. Odakle Kratosu sin takođe je nepoznata informacija, ali pretpostalvjamo da će se to otkriti u priči.

Kratos je sada dosta stariji i za razliku od prošlih igrica ima bradu koja mu odlično stoji. Nismo sigurni da li se radnja odvija u Grčkoj, jer je ambijent šumovit i snegovit, a pojavljuju se i čudovišta koja imaju nordijske oznake.

Vrlo je moguće da je Kratos promenio svoje boravište i da se sada nalazi u zemlji Vikinga.

Kao i uvek, grafika je zaista impresivna i ovo će biti prva GOW igrica za konzole novih generacija.

Pogledajte gejmplej trejler i novu avanturu koju vam dosnosi “God of War”.

V.P

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group