Cobra Kai - Trejler 2

Saga se nastavlja...

Karate Kid je jedan od klasika koji svako mora pogledati barem jednom u svom životu. Ovaj film je 1984. godine postigao veliki uspeh, a svi se sećamo Danijela Larusa i učitelja Mijagija koji uprkos svim smetnjama i problemima uspevaju da pobede svoje neprijatelje i da osvoje karate turnir.

Prošlo je 30 godina od ovog filma, a sada stiže serija pod imenom "Cobra Kai" koja će nam vratiti dobro poznate likove. U seriji se pojavljuju Danijel Laruso i njegov stari rival Džoni Lorens koji posle 30 godina pokušava da obnovi školu Kobra Kai i da povrati učenja protiv kojih su se borili MIjagi i Danijel. Danijel odlučuje da se ponovo suprostavi Džoniju i njihovo rivalstvo se ponovo rađa.

Ono što nas najviše kopka, jeste činjeica što na trenutke deluje kao da će Danijel ovoga puta biti negativac, tj. neko ko će stati na put Džonijevim uspesima i da će probati da ga spreči u njegovim ciljevima. Očekuje se da će ovo biti serija koja će biti humorističnog karaktera, i verujemo da borbe ovde neće biti fokus, već priča o muškarcima čiji su se putevi ponovo spojili.

Pogledajte trejler:

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group