Kris Rok prvi put nakon godinu dana progovorio o Smitovom šamaru

Komičar Kris Rok konačno je progovorio javno o čuvenom šamaru koji je dobio od Vila Smita tokom prošlogodišnje dodele Oskara, godinu dana nakon ovog događaja...

Razgovarajući sa novinarima o svom predstojećem Netflix projektu, South Charleston, glumac je izjavio: „Ljudi žele da znaju da li je bolelo? Naravno da jeste“. Pored toga zvezda Madagaskara nije propustila priliku da se našali na sebi svojstven način, povlačeći paralelu sa Smitovom biografskom ulogom Muhameda Alija: „On je igrao Muhameda Alija! Ja sam igrao Pukija“.

Osvrćući se na svoju ulogu u Madagaskaru i Smitovu u Shark Tale naslovu, Kirs je dodao: „Čak i u animiranim filmovima, ja sam zebra, on je j3b3na ajkula“. Uvek nasmejani glumac je nastavio svoj niz našalivši se na temu Smitove muzike: „Udario me je toliko snažno da mi je 'Summertime' zvonila u ušima“.

Nova Krisova komedija stiže gotovo godinu dana nakon Smitovog šamara tokom dodele Oskara, na kojoj je on bio domaćin. Na prošlogodišnjoj ceremoniji Kris je napravio šalu na račun Smitove žene, Džade Pinket Smit, odnosno njene obrijane glave. Rok je izjavio. „Džada, volim te, Dži Aj Džejn 2, jedva čekam da ga vidim!“.

Vil Smit se slatko smejao sve dok nije sreo oštri pogled svoje neverne drage koja boluje od alopecije, nakon čega je skočio u njenu odbranu popevši se na binu kako bi udario Roka pre nego što će se vratiti na svoje mesto i krenuti da urla na komičara i naređuje mu da njegovu ženu ne stavlja u svoja j3b3na usta.

Nešto kasnije tokom događaja, u kome je Smit dobio Oskara za najboljeg glumca za svoju ulogu u Kralj Ričard naslovu, on se izvinio Akademiji i drugim nominovanima, ali nije uključio Roka. Smit se ipak izvinio nakon incidenta i povukao se iz Akademije filmske umetnosti i nauke. Pored toga, zbog šamaranja Krisa Roka, Smit je dobio desetogodišnju zabranu učestvovanjima u dodeli Oskara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group