Kris Taker o potencijalnom povratku u Rush Hour 4 i radu sa Džekijem Čenom

Kris Taker je nedavno zaintrigirao javnost prilično nejasnom izjavom o svom potencijalnom, velikom povratku u predstojeći naslov Rush Hour 4...

Glumac, komičar i partner Džekija Čena u ovoj popularnoj franšizi, svoj mogući povratak naveo je u poslednjem intervjuu datom za radio V-103: „Rush Hour 4 predstavlja nešto što bih vrlo rado dodao svojojim projektima jer volim da radim sa Džekijem, međutim, trenutno imam dosta novih stvari na kojima radim, za koje smatram da će vam se svideti i veoma sam uzbuđen zbog toga“.

Taker se nešto dublje osvrnuo na svoj niz novih projekata, ne krijući svoje oduševljenje: „Videćete dosta dobrih stvari koje stižu, ali će one biti na potpuno drugom nivou“, dodao je. „To je ono što volim i zbog čega sam veoma uzbuđen. To neće biti nešto na šta ste navikli i ono što ste do sada viđali“.

Rush Hour 4 naslov potvrdio je Čen lično krajem prošle godine i ovaj film se trenutno nalazi u razvojnoj fazi. Ostaje da se vidi u kojoj će meri Džeki Čen i Kris Taker biti uključeni u četvrtom izdanju akcionog serijala, kao i to ko će zameniti Breta Ratnera, koji je u međuvremenu optužen za seksualni napad i uznemiravanje, tako da više nije povezan sa kompanijom Warner Bros.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group