Novi i potpuno drugačiji Resident Evil

Džonatan Roberts nedavno je finiširao produkciju nastavka Resident Evil franšize za kompaniju Sony, a sada je poznat i datum premijere novog filma...

Ekipa glumaca uključuje Kaju Skodelario, Kleri Redfild, zajedno sa Hanom Džon-Kamen u ulozi Džil Valentin. Dodatno, Robi Amel se pojavljuje kao Kris Redfild, Tom Herper kao Albert Vesker, Avan Jogia kao Leon S. Kenedi i Nil Mekdanoh kao Vilijam Birkin.

Sa druge strane, Donal Log igraće ulogu šerifa Ajronsa u originlnoj adaptaciji priče nastaloj u igrici Racoon City iz 1998. godine.

“Sa ovim filmom zaista sam želeo da se vratim na prve dve originalne igrice i ponovo kreiram zastrašujuće postapokaliptično iskustvo koje sam doživeo kada sam ih prvi put igrao, dok moj novi naslov istovremeno pričaja jednu običnu životnu priču o malom umirućem američkom gadu, što pruža veoma relevatnu notu današnjoj publici”, izjavio je Roberst na konferenciji za medije.

Novi film će se premijerno predstavljati teatralno i na neki način pružati inovativni i drugačiji osećaj od prethodnih, potpuno novi svet inspirisan radnjom i karakterima klasičnih Capcom Resident Evil igrica.

N.Đ.

Izvor: bloodydisgusting

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group