Osvežavajući film legendarnog Soderberga od sada je na Netflix platformi

Naslov koji vam predstavljamo ispunjava brojne kriterijume, a čim je prošao ispod radara verovatno znači da je dobar i nije prilagođen svemu onome što danas možemo nazvati modernim smećem...

U pitanju je krimi komedija koja je veoma pozitivno ocenjena na Rotten Tomatoes platformi i polako dobija kultni status, što najverovatnije znači da nikada niste ni čuli za nju, a kamoli je videli. Ovaj naslov nedavno je stigao na Netflix tako da, ukoliko ste pretplaćeni iz nekog razloga na ovaj striming servis, onda bi možda trebalo da obratite pažnju na njega u nedostatku normalnijih opcija naravno.

Film o kome pričamo zove se Logan Lucky i poseduje glumačku postavu koja svakome može da udovolji, što je samo po sebi dovoljno, a u njemu se pojavljuju zvezde kao što su Čening Tejtum, Adam Drajver, Danijel Krejg, Rajli Kio, Hilari Svonk, Kejti Holms, Ketrin Voterson, Džek Kvejd, Sebastijan Sten, Brajan Glison, Set Mekfarlan, Ketrin Higl i na pravo iznenađenje – Lien Rajms.

Puna lista bila bi još duža da smo nabrojali sve iz ovog filma izbačenog od strane Stivena Soderberga 2017. godine, koji se vratio iz penzije kako bi radio na ovom filmu, istovremeno omogućujući njegovu distribuciju isključivo putem svoje producentske kuće.

Sinopsis ovog dela legendarnog reditelja glasi: „Porodični čovek iz Zapadne Virdžinije, Džimi Logan, krenuo je sa svojim jednorukim bratom Klajdom i sestrom Meli da ukrade novac iz Charlotte Motor Speedway trkačke staze u Severnoj Karolini. Džimi je za ovu pljačku odlučio da angažuje i eksperta za eksplozive, Džoa Benga, kako bi pomogao njegovom timu da se probiju u podzemni sistem ovog utvrđenja. Komplikacije nastaju kada ova čudna ekipa postane primorana da izvrši pljačku tokom popularne NASCAR trke, istovremeno izbegavajući FBI agenta koji ovim ljudima konstantno diše za vratom“.  

Ovaj naslov je veoma dobro prihvaćen od strane gledalaca i publike, sa 92% ’fresh’ rejtingom na RT sajtu. Svi rezultati stižu od svega 290 recenzija, što je značajno mali uzorak naravno. Zvanični RT koncenzus po pitanju ovog filma opisuje ga kao visokooktansku zabavu sa pametno spojenom ekipom i radnjom bez uzaludnog trošenja vremena. Kako zaključak glasi: „Logan Luck proslavlja povratak i kraj Soderbergove penzije i dokazuje da ovaj reditelj još uvek poseduje sposobnost da dobro zabavi publiku“.  

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group