Reditelj Džejms Gan zvanično najavio svoj predstojeći Supermen naslov

Džejms Gan nedavno je iskoristio Twitter platformu kako bi najavio svoj novi projekat za DC Studios pod nazivom Superman: Legacy...

Novi naslov će pokrenuti Ganov i Piter Safranov najnoviji DC multiuniverzum, koji stiže sa imenom ’Chapter One, Gods and Monsters’.

Prošle jeseni, Gan je najavio svoje planove za novi Supermen film za Worner Bros Discovery kuću. Predstojeći Superman: Legacy naslov ispričaće publici priču ovog superheroja tokom koje on ponovo povezuje svoje kriptonsko nasleđe sa ljudskim odgojem u obliku Klark Kenta, u gradu Smolvilu, u Kanzasu. Gan je potvrdio da će se ova priča fokusirati na mlađeg Supermena, koji je ispod četrdesete godine.

U tvitu putem kog je najavio novi film, Gan je naveo da će on stići sa emotivnom anegdotom vezanom za njegovu vezu sa ocem: „Izgubio sam oca pre gotovo tri godine. On je bio moj najbolji prijatelj. On me nije u potpunosti razumeo kada sam bio dete, ali je pružao podršku mojim stripovima i ljubavi prema filmu, tako da ovoga filma danas definitivno ne bi bilo bez njega“.

Kako je režiser dodao: „Ovo je bio dug put do danas, dok mi je Supermen bio ponuđen pre nekoliko godina, kada sam ga prvobitno odbio jer sam verovao da ne postoji način koji ga može učiniti unikatnim i zabavnim, emotivnim dovoljno kako bi se Supermenu pružilo dostojanstvo koje zaslužuje“.

Gan je nastavio i objasnio svoje razloge iza zapleta predstojećeg filma, komentarišući na koji se način on vrti oko Supermenovog nasleđa, kako njegovog aristokratskog koje nasleđuje od svojih kriptonijanskih roditelja, tako i njegovih zemaljskih roditelja farmera koji ga zajedno informušu o tome šta je on zapravo i pružaju mu mogućnost izbora.

Film će pokrenuti prvu fazu multiuniverzuma i prema planovima stići će u bioskope 11. jula 2025. godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group