Spremite se za Petar Pan: noćna mora u Nedođiji

Poput voljenog Vini Pua koji je postao glavni junak horor filma, još jedan klasični lik iz dečijih crtaća odlučio je da pređe na mračnu stranu…

Prema pisanjima The Hollywood Reporter, režiser filma Vini Pu: Krv i Med, Ris Frejk-Voterfild, odlučio je da kreira nastavak zastrašujuće priče o omiljenom medvediću koji klopa med, dok takođe radi na Peter Pan: Neverland Nightmare ostvarenju.

Petar Pan nastao je kao delo škotskog noveliste, J.M. Barija 1902.godine, a adaptiran je kao originalni Dizni animirani film 1953.godine, odnosno live-action film 2003. Dečja verzija priče fokusira se na Pana, nevaljalog mladića slobodnog duha koji živi u Nedođiji i odbija da odraste. On takođe provodi vreme sa svojom pomoćnicom, vilom po imenu Zvončica i Izgubljenim Dečacima, dok se upuštaju u avanture istraživanja i susretanja sa drugim likovima, kao što su pirati i sirene.

Jednog dana, Petar Pan upoznaje mladu devojku po imenu Vendi i njenu braću, Džona i Majka. Nakon što ih je Pan naučio da lete, grupa se zaputila prema Nedođiji, gde se sukobljavaju sa zlim piratom Kapetanom Kukom, Petrovim arhineprijateljem.

Ipak, predstojeći film neće nimalo biti namenjen deci, što je sasvim sigurno, iako radnja filma nije otkrivena, niti početak produkcije. IMDb ipak kaže da će Pan biti ponovo osmišljen sa užasavajućim preokretima.

U međuvremenu, Vini Pu: Krv i Med će osvojiti bioskopska platna od februara iduće godine, dok je njegov tvorac, Frejk-Voterfild, izjavio da mu je oko 10 dana bilo potrebno za produkciju. Kao što već znate, radnja filma takođe prati Vini Pua i Praslina, koji postaju sve više gladni i besni jer je Kristofer Robin odlučio da se odvoji od njih, budući da sada pohađa fakultet i ima devojku.

“U jednom momentu, morali su da pojedu Iara da bi preživeli. Kristofer se vraća i otkriva da njegovi stari prijatelji više nisu ono što su nekada bili”, kaže on.

Pored toga, znamo da će Kreg Dejvid Dauset igrati Vini Pua, Kris Kordel će se naći u ulozi Praslina, a Amber Doig-Torn u ulozi Alise. Takođe vam preporučujemo da ostavite decu kod kuće ukoliko odlučite da pogledate ovaj film u bioskopu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group