Stalone će se boriti protiv narko kartela u petom delu Ramba

Dosta ljudi, da budemo preciznjiji, većina njih, verovatno će stići u svoje sedamdesete godine i reći „završio sam sa svim“, vreme je za golf i spavanje, ali ne i Slaj...

Ukoliko je Silvester Stalone spreman da se ponovo vrati u ulozi Džona Ramba, onda svakako ne bismo smeli da ga otpisujemo.

Svetski mediji objavili su vesd da, iako Staloneovi ljudi nisu jasno rekli da i ne, po pitanju vraćanja glumca u njegovu proslavljenu ulogu, radovi koji se odvijaju u pozadini nalaze se u punom jeku. Ovaj film bi mogao da startuje sa snimanjem već septembra meseca ove godine.

Bazna fabula ovog petog nastavka zvuči nešto kao Lijam Nisonov film Taken, a sudeći prema izvorima, Rambo lansira ličnu akciju protiv zlikovaca zbog otmice ćerke njegovog prijatelja. On prelazi meksičku granicu i uskoro se susreće sa punom moći meksičkih najozloglašenijih kartela.

Stalone je za sada najzauzetiji snimanjem filma Creed II. Iako je američki glumac imao određene sumnje prema petom filmu, ipak deluje da su one ostavljene po strani.

Sa 71. godinom iza sebe, deluje da Stalone i dalje može da izvuče dosta toga kao u najboljim danima, dok neki od nas ipak samo mogu poželeti da makar dožive isto toliko.

Stoga, ukoliko se bilo koji veteran glumišta vrati sa svojom najproslavljenijom, voljenom ili omraženom ulogom i uspe da izvuče poznati karakter iz početka, onda je to Silvester Stalone.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group