Trejleri za Osvetnike 4 i Kapetan Marvel biće prikazani ove nedelje

Velike vesti za sve Marvel fanove...

Marvel kompanija je izjavila da ćemo u toku ove nedelje dobiti prvo trejler za film „Osvetnici 4“ i drugi trejler za film „Kapetan Marvel“, što je dovelo do pravog haosa kod mnogobrojnih Marvel fanova. Osvetnici su se završili tako što je većina heroja pretvorena u prah, a sada je ostala samo šaka superljudi koji nas mogu spasiti:.

U ovoj priči, veliku ulogu igra Kapetan Marvel, ili bolje reći kapetanka, o kojoj ćemo više saznati u solo filmu koji će se u bioskopima pojaviti pre Osvetnika. Očekujemo da ćemo u filmu „Kapetan Marvel“ otkriti sve detalje vezane za ovog junaka, da bismo samo nekoliko meseci kasnije videli nastavak Osvetnika koji će pokušati da pobede Tanosa i da povrate u život svoje mrtve prijatelje, a samim tim da promene realnost.

Mnogi očekuju da će ova dva trejlera biti povezana, jer će se prikazati iste nedelje, ali to su za sada samo pretpostavke i ostaje nam da sačekamo još par dana pa da vidimo šta nas to čeka u novim Marvel avanturama.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group