Lik iza najpoznatijeg mima na svetu otkriva kako je on nastao

Ime Majk Mekgi možda nama ne znači ništa, ali njegovo lice definitivno poznajemo i više nego dobro…

On je momak koji stoji iza ‘dečko zadržava goluba na času’ mima i u nedavnom intervjuu, otkrio je na koji je način ova ikonična slika nastala.

Uhvaćena 24.10.2013. godine, u 12:04 popodne, ona predstavlja Mekgija koji jednostavno zadržava svoj dah i napinje vene na vratu radi fotografisanja, što će ga uskoro pretvoriti u internet zvezdu.

Razgovarajući sa novinarima Buzzfeed publikacije, Mekgi je priznao da zapravo nije ništa pohvatao ni dva meseca nakon što je njegova fotografija postala viralna.

Kako je izjavio: “Bili smo na prazničnom raspustu u decembru i jedne večeri sam otišao na spavanje, probudio sam se i moj telefon se usijao od poruka. Pogledao sam i video da imam preko dvadeset notifikacija na svojoj Twitter ikonici”.

“Video sam da je jedan čovek na Reddit platformi iskoristio Metjuov – čovek koji je zadužen za fotografiju – tvit i odradio svoj lični, dodajući mu opis ‘kada zadržavate svoj prdež pored svoje simpatije’. I stvari su se odatle potpuno otrgle kontroli.”

Kako je ovaj momak dodao: “Imao sam sve te ljude koji su me tagovali na fotografiji i pitali da li sam to ja. Preko noći sa 700 pratilaca na Twitter platformi završio sam sa 3.000 ili tako nešto”.

Mekgi tvrdi da ga često nepoznati ljudi prepoznaju na ulici ili bilo gde drugde, konstantno ga zapitkujući da li je on na onom čuvenom mimu i sve ostalo vezano za njegovo nastajanje.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group