Upoznajte čoveka koji živi na drvetu i pere zube šišarkama (VIDEO)

Više slika

Više slika

Ovaj čovek odlučio je da počne da živi u šumi, jer je život u gradu previše stresan i naporan...

Verovali ili ne, Mik Dodž živi u šumi preko 20 godina i opstaje bez ikakvih uticaja moderne tehnologije. On nema mobilni telefon, internet i skupe kompjutere, on čak nema ni četkicu za zube. Mik je odlučio da svoj život preokrene iz korena i možemo reći da je uspeo u svojoj misiji pošto živi u šupljem drvetu.

Mik kaže da ga je gradski život naterao da pređe u divljinu i prirodu i da je tu našao mir i spokoj. Gradovi postaju sve veće džungle i veliki broj ljudi na kraju bude izgubljen u njima. U šumi važe samo zakoni prirode - jedi i ubij kada moras i poštuj i čuvaj svoje okruženje.

Pošto već duži vremenski period živi ovakvim načinom života, Mik se potpuno transformisao u “šumskog” čoveka, pa je jedino što ga razdvaja od životinjskog sveta to što nosi komade odeće koji ga greju. Ipak on od 1991. godine ne nosi cipele, već bosonog osvaja šumske površine. Ličnu higijenu održava tako što se kupa u reci, a zube pere uz pomoć šišarki.

Ovo mu je donelo i nadimak po kome je poznat a to je “bosonogi sensei”. Pogledajte video klip koji će vam pokazati kako izgleda život šumskog čoveka.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group