Begunac visok kao Frodo Bagins nedeljama se igra mačke i miša sa engleskom policijom

Begunac od zakona koji je visok nešto manje od metar ipo poigrava se sa policijom koja ga traži, izazivajući organe reda i mira da ga uhapse...

Din Mening star 34 godine, osuđen je na 18 meseci zatvora marta meseca prošle godine zbog napada pod uticajem alkohola i narkotika na svog bivšeg saradnika. On je odslužio deo svoje kazne na slobodi, što je značilo da ima mogućnost da funkcioniše u zajednici umesto da bude iza rešetaka.

Mening, koji je visok 144,9 centimetara i poseduje jasno vidljivu tetovažu na licu, oformio je grupu na Facebook platformi imena The real Hunted, koja predstavlja referencu na popularni rijaliti program Channel 4 mreže, u kome ljudi beže kako bi ih jurio tim iskusnih lovaca.

U opisu ove grupe stoji: „Neka igre počnu. Da vidimo koliko će im biti potrebno da me uhvate“. Privatna grupa na ovoj društvenoj mreži osnovana je 27. januara i trenutno poseduje više od 950 članova. Prošlog četvrtka Mening je postavio svoju fotografiju i napisao: „Još uvek sam ovde“.

On je takođe krenuo da deli i snimke putem TikTok platforme i naloga ‘Get Shorty 4.9’. Mening ne poseduje stalnu adresu i policija traga za njim nakon što se nije pojavio u upravi za izvršenje krivičnih sankcija zbog kršenja mera naznačenih u okviru njegove uslovne slobode, sa policijskim organima koji veruju da je on poseduje veze sa Norvičem, Burijem, Safokom i Kembridžširom.

Portparol Norfok policijskog odeljenja nije želeo da komentariše ovu Facebook grupu, ali je za lokalne medije dao izjavu koja glasi: „Poternica raspisana za Dinom Meningom ostaje na snazi“. U snimku postavljenom u večernjim časovima po lokalnom vremenu, ovaj čovek može biti viđen kako prolazi pokraj Bury St Edmunds policijske stanice, dok snimak prati opis: „Zaista ne bi trebalo da budem ovde, zar ne?“.

U drugom snimku postavljenom jednog popodneva, Mening se šalio na račun svoje visine koja je pominjana u lokalnim medijima: „Da me nisu ismevali zbog moje visine najverovatnije bih se predao, otišao bih u policijsku stanicu i predao se policiji odmah“.

U trećem postu krajem prošlog meseca postavljenom uveče, Mening je tvrdio da će se predati prošle nedelje policajcima Bethel Street stanice u Norviču, ali se to naravno nije dogodilo.

@getshorty4.9

 

♬ original sound - Get shorty 4.9

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group