Bodibilder i sedmostruki Mister Olimpija otkriva šta se dešava sa penisom na steroidima

Američki bodibilder Fil Hit otkrio je kakve zapravo efekte uzimanje steroida ima na muški polni organ...

Poslednjih nekoliko meseci brojne poznate ličnosti izašle su javno i priznale da su koristile preparate kako bi povećali svoju snagu i mišićnu masu, od Dvejna Stene Džonsona, pa sve do influensera i fitnes trenera Brajana Džonsona, poznatijeg kao Kralj jetre.

Međutim, steroidi zaista mogu imati negativne nuspojave, sa jednim bodibilderom koji je iskoristio TikTok kako bi otvoreno govorio o tome da su steroidi doveli do toga da mu porastu grudi kao u dojilje. Međutim, šta se dešava sa drugim delovima tela kada se konzumiraju steroidi, odnosno šta se dešava u onom najvažnijem području u nižim regionima?

Razgovarajući sa bivšim NFL zvezdama Čeningom Krovderom, Fredom Tejlorom i Rajanom Klarkom u emisiji The Pivot Podcast, Fil Hit, član Američke internacionalne fitnes i bodibilding federacije profesionalnih bodibildera i sedmostruki Mister Olimpija, upitan je od strane Tejlora o mitu koji okružuje bodibildere, steroide i tretmane testosteronom.

„Ovo želim da odagnam jednom za svagda, da li konzumiranje steroida zaista smanji muškost? Ovo žene žele da znaju. Mene lično nije briga“, vadio se Tejlor zbog neobičnog pitanja. Hit je na ovo odgovorio sa: „Pazite, sa tim postoji jedna caka. Vi zbog ovakvih hormonskih terapija obilno dehidrirate, tako da se takve stvari zaista dešavaju, ali sa druge strane, nakon nekoliko dana vi ste dole ponovo onaj stari, razumete? Ponovo se vraćate i to je jednostavno tako“.

Hit je dodao da obožava komediju i da bi uvek seo u prvi red na stendapu jer zna da će ga komičari rastrgnuti. Kako je bilder dodao: „Pre svega, stvari od trideset i jednog inča, nije bitno koliko vam je sprava velika kada imate ogromne kvadricepse, sve će dole izgledati drugačije, percepcija se menja“.

„Moje pitanje je zbog čega ste vi uvek toliko zabrinuti zbog toga i to me je uvek kopkalo jer lično nisam odrastao kao bodibilder, tako da sam dole uvek isti. Zbog čega su svi toliko zabrinuti zbog nečijeg *urc@. Nikada to nisam razumeo.“

„Jednostavno, ljudi vole nekome da se podsmevaju, ali on ima devojku i ona ga nije napustila, oni imaju decu i definitivno je imao seks sa njom više od jednog puta, zbog čega ne upitaju nju? To znači da ne pitate žene bodibildera prava pitanja, ja kažem j3b3š to.“

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group