Čovek i njegovi prijatelji jeli takose napravljene od njegove amputirane noge

Nakon što mu je amputirana noga, čovek i njegovi prijatelji su se okupili da jedu takose... napravljene od njegovog sopstvenog mesa.

Kanibalizam je u velikoj meri neprihvatljiv širom sveta i to sa dobrim razlogom. Međutim, nedavno smo saznali da je u nekim zemljama tehnički legalno jesti nekoga, ali je očigledno nelegalno ubiti ih. Pretpostavljamo da je ovo slučaj u situacijama preživljavanja gde je neko prirodno preminuo i nema ničega drugog za jelo.

Ovo je takođe priča o kanibalizmu koja nije ilegalna, jer su čovek i njegovi prijatelji seli da jedu njegovu amputiranu nogu. Reddit korisnik IncrediblyShinySh**t, poznat kao ISS, organizovao je sesiju "Ask Me Anything" gde su ljudi mogli da ga pitaju o njegovom bizarnom obroku.

Razgovor je ušao u neistražene teritorije dok je ISS priznao da je svoj odsečeni ud pretvorio u obrok za sebe i odabranu grupu avanturističkih prijatelja. Opisujući ukus, ISS ga je uporedio sa mesom bivola, ali sa bogatim ukusom govedine i minimalnim sadržajem masti.

Uprkos šokantnoj prirodi obroka, ISS-ovi prijatelji su navodno prihvatili nekonvencionalnu gozbu, iako sa dozom opreza. "Jedna osoba je odustala, i to je potpuno razumljivo," priznao je ISS.

Wtf didn’t like my pics of when I ate my own foot
byu/IncrediblyShinyShart inactual_WTF

Da budemo iskreni, koliko god da volimo svoje prijatelje, i mi bismo povukli crtu kod jedenja njihove noge.

Razmišljajući o poreklu ideje, ISS je otkrio: "Moji prijatelji i ja smo uvek imali tu šalu, ‘Ako bi mogao probati ljudsko meso na etički i zdrav način, da li bi?’"

ISS-ova amputacija je rezultat motociklističke nesreće koja je ostavila nepopravljivu štetu na njegovom stopalu. Suočen sa mogućnošću da odbaci svoj odsečeni ud, ISS je iskoristio priliku da ga pojede.

"U početku sam želeo da ga taksidermiram ili osušim," objasnio je ISS za VICE, otkrivajući početne planove koji na kraju nisu uspeli.

Što se tiče pripreme ovog bizarnog delikatesa, ISS je dao detaljan opis procesa kuvanja. "[Proces] je uključivao marinadu preko noći i dinstanje sa lukom, paprikom, solju, biberom i sokom od limete," rekao je. "Zatim sam je poslužio na kukuruznim tortiljama sa tomatillo sosom."

Nazvali su jelo "Fajitas od ljudske cevanice" iz očiglednih razloga.

Etika oko kanibalizma podseća na priču o Arminu Mejvesu, Nemcu koji je pronašao voljnog učesnika koji je želeo da bude pojeden, prema Sun tabloidu. Mejves je pronašao svoju žrtvu, Bernda-Jurgena Brandesa, na online forumu, i dvojica su se zbližila.

Brandes je dobrovoljno otišao u Mejvesov dom gde mu je uz saglasnost odsečen penis, koji je Nemac pokušao da prži i jede, ali ga je na kraju spalio. Mejves je zatim ubio Brandesa, uz njegovo dopuštenje, i isekao njegovo telo koje je čuvao u zamrzivaču gde ga je postepeno konzumirao.

Sudovi su imali poteškoće jer nisu znali za koje krivično delo da optuže Mejvesa. Kanibalizam nije bio ilegalan, ali smrt Brandesa je izazvala konfuziju jer su neki tvrdili da je to ubistvo iz nehata, dok su drugi tvrdili da je ubistvo, pri čemu oba dela imaju različite kazne.

Mejves je prvobitno osuđen na osam godina zatvora, ali je na ponovljenom suđenju osuđen na doživotnu kaznu. Sada tvrdi da je vegetarijanac.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group