Čovek koji je istetovirao gotovo čitavo telo otkriva šta mu je bilo najbolnije

Verovali ili ne, čovek iz Kanade koji je potrošio pravo malo bogatstvo u želji da skoro čitavo svoje telo prekrije tetovažama, otkrio je koji deo tela ga je najviše boleo prilikom tetoviranja...

Kako se ispostavilo, u pitanju je unutrašnjost zadnjice, što je, složićete se sa nama, otvorilo daleko više pitanja, nego što je odgovorilo. Remi, koji na Instagramu koristi ime @ephemeral__remy, uradio je svoju prvu tetovažu pre 15 godina, kada je 2009. godine istetovirao ime svog sina rukopisom. Od tada je prekrio gotovo celo svoje telo, tako da je njegova koža sada gotovo u potpunosti sastavljena od tinte.

Prošle godine, Remi je jasno dao do znanja da ne namerava usporiti sa svojim putovanjem kroz tetoviranje - čak i ako mu ponestaje prostora za nove dizajne. "Ako sam 'završio', proverite imam li puls, jer za ovo putovanje koje prolazim imam još mnogo goriva u rezervoaru," napisao je uz Instagram objavu pre i posle.

U 2022. godini, Remi je za Daily Star rekao da je potrošio između 88.000 i 94.000 dolara na radove. Gotovo dve godine kasnije, ta cifra je eksponencijalno porasla. "Jedina mesta koja nisam tetovirao su većinom moje lice, uši, tabani i delovi dlana," objasnio je.

Nije reč o strahu od bola, jer je Remi objasnio da se opredelio za tetovaže na osetljivijim mestima, čak i ona koja neće biti viđena. Govoreći o najbolnijoj tetovaži koju je imao, rekao je: "Možda unutrašnjost zadnjice ili dublje regije unutrašnjih delova butina, ta područja su prilično osetljiva."

Nažalost, Remijev smeo izgled doveo je do toga da ga troluju, ali on ne dozvoljava da ga to pogodi, govoreći da samo „keyboard ratnici” odvajaju vreme da kritikuju njegove odluke, umesto da uživaju u svom životu.

Objasnio je: "Nikada ne dobijam 'loše' ili 'mrziteljske' komentare od bilo koga iz porodice ili stranca uživo. Takve stvari čujem samo od ljudi na internetu, u javnosti dobijam samo pozitivne ili radoznale komentare. Kada dobijem mržnju na internetu, ili je ignorišem ili poželim hejteru/trolu sve najbolje, jer sam dovoljno velik da shvatim da ono što ih je uznemirilo nije moja ličnost ili nešto što mene definiše."

Dodao je: "Shvatam da je nešto drugo neispunjeno ili ih muči u njihovom ličnom životu." Iako pokrivanje celog tela tetovažama nije za svakoga, Remi je podelio savete ljudima koji žele da započnu svoje putovanje kroz svet mastila. "Rekao bih da ne žurite. Putovanje je najzabavniji deo," rekao je. "I ako ovo radite kao maraton a ne sprint, mnogo bolje ćete se provesti i stvoriti bolje uspomene."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group