Pacijentu u renomiranoj italijanskoj bolnici hirurg greškom odstranio penis

Jedan hirurg u Italiji nalazi se pod istragom zdravstvenih zvaničnika ove zemlje već duži vremenski period nakon što je jednom čoveku greškom uklonio penis...

Urolog je uklonio vršnjaka nesrećnom čoveku nakon što mu je greškom dijagnostikovao kancerogeni tumor. Neimenovani pacijent je ostao bez svog alata koji je hirurški uklonjen u San Donato bolnici 13.novembra 2018. godine, dok se ovaj lekar juče zvanično po prvi put našao pred sudom.

Ova procedura koja je čoveku uklonila penis dogodila se nakon pogrešne dijagnoze urologa, dok se danas zna da je pacijent bio na sredini šezdesetih godina, mesec dana pre nego što se amputacija dogodila. Uprkos pogrešnom dijagnostikovanju, procedura amputiranja prošla je potpuno glatko, tako da makar tu ništa nisu pogrešili u ovoj bolnici.

Doktori su primetili ovu brutalnu grešku tokom postoperativnih analiza, shvativši da su osakatili nesrećnog čoveka. U ovom momentu od koga su se lekarima okrenuli želuci, oni su otkrili da tumor uopšte nije bio pristuan i da je čoveku hirurg uklonio potpuno zdrav penis.

Užasnuti pacijent od tada zahteva kompenzaciju nakon ove masivne medicinske greške, dok se prema ABC mreži, doktor zadužen za ovaj neverovatni slučaj otklanjanja penisa sada konačno nalazi pred sudom gde će odgovarati za čitav haos koji je izazvao.

Advokati povređenog čoveka, koji sada ima 69 godina, tvrde da je čitava nesreća nastala zbog niza grešaka nastalih tokom preliminarnih faza testiranja, koje su dovele do pogrešnog dijagnostikovanja tumora, a dok su medicinski stručnjaci identifikovali ove propuste u testiranjima, bilo je previše kasno.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group