Da li mačke i zečevi mogu izgledati potpuno isto

Posvađali ste se sa devojkom? Pošaljite joj ove fotografije!

Britanski fotograf Mark Tejlor, specijalizovan za fotografisanje životinja, nadmašio je samog sebe. Odlučio je da fotografiše mačiće i njihove „dvojnike“ - zečeve.

Nekoliko nedelja, pomoćnici fotografa i sam Tejlor tražili su mačiće i zečeve identične boje širom Velike Britanije. Nije da su se penjali kroz kapije sa baterijskom lampom i kroz zoološke vrtove sa mrežom, ali su se ipak morali dobro „oznojiti“.

I kada je pronađeno nekoliko parova potpuno identičnih mačića i zečeva, postignut je dogovor sa njihovim vlasnicima i urađeno fotografisanje.

Deleći detalje kao što su boja krzna i očiju, položaji sedenja, zapanjeni izrazi, pa čak i odgovarajuće oznake na nosu, slatke životinje izgledaju kao da su iz istog legla. Čini se da su neki od njih i najbolji prijatelji, pri čemu se parovi maze, pa čak i leže jedan na drugom.

Sada je vaš red da pogledate fotografije koje će bez sumnje dirnuti vaše srce. I, verujte nam, u ovom slučaju to nije teško.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group