Jedna od najseksipilnijih žena na planeti i profesionalni golfer daje obožavaocima još više

Glamurozna seks bomba i prva dama golfa Pejdž Spiranac rešila je da proširi svoju imperiju najavljujući svoj novi sajt sa ličnim sadržajem...

Lepotica sa zelenih terena i društvenih mreža ima velike zahteve za proširenjem sadržaja u poslednjih nekoliko godina i želje svih njenih obožavatelja uskoro će biti ispunjene na OnlyPaige.com stranici. Iako ovo neće biti pretplatnički OnlyFans model sajta kome su se brojni nadali, on ipak obećava mnogima daleko bliži pristup ovoj savršenoj plavuši nego ikada pre.

Možda najveću privlačnost za većinu budućih novoprijavljenih ovaj sajt pruža u obećanju ’nikada do sada viđenih fotografija, koje neće moći da nađu bilo gde’. Ovde nije potrebno ni pominjati sve nama veoma bitne tutorijale koje ona pravi za brushaltere i kojima se legije njenih muških pratilaca uvek obraduju više nego žene.

Neprikosnovena lepotica sporta svoje verne pratioce nagradiće i živim prenosima koje neće moći da vide na Instagram platformi, zajedno sa rubrikama 'pitanja i odgovori' u kojima će javnost moći da pronađe odgovore na brojna osetljiva pitanja. Na kraju, obožavaoci će imati platformu na kojoj će saznati mnogo toga o ovoj ženi, od osnovnih stvari sve do nekih škakljivijih, ljubavnih tema.

Međutim, nova usluga će takođe imati i funkcionalni aspekt, jer će bivša LPGA takmičarka prodavati golferske savete za igrače svih mogućnosti. Bilo da se radi o osnovama na kojima neko radi ili pokušava da usavrši svoju igru, najveći talenat i najlepša žena koja je ikada koračala golf terenom biće potpuno spremna da im pomogne.

Ovo je poslednji u nizu brilijantnih poslovnih poteza ove dvadesetdevetogodišnje lutke, koja je pre toga uspela da unovči nadimak insirisan jednom Twitter raspravom sa golf autorom i njenim velikim kritičarem Nikom Adamsom. Pejdž je nazvala sebe 'Alpha Jugs' tokom odbrane ženskih golfera na ovoj društvenoj mreži i od tada je putem svog sajta počela da prodaje Alpha Jugs brendiranu robu.

Bivša koledž zvezda i vreli san brojnih osvojila je publiku svojim mudrim i brzim zakopavanjem gospodina Adamsa, koji nije imao dovoljno argumenata da izađe na kraj sa njom, a nije potrebno ni pominjati njene lične reference upućene ka savršenom paru grudi koje je krase. Ona definitivno ume da napravi profit na svom brendu i to je potvrdila osvrćući se na nemačko istraživanje koje je dokazalo da gledanje ženskih grudi deset minuta dnevno poseduje veće prednosti po zdravlje muškarca nego odlazak u teretanu.  

Kada je poslednji put upitana da li su joj grudi veštačke, ona je odgovorila: „One su prave i spektakularne. Obožavam kada muškarci pokušavaju da mi kažu da su ove stvari za koje sam vezana čitavog života lažne, iako su one zapravo veoma prave i prirodne“. 

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group