Kako zaraditi novac na društvenim mrežama na jednostavan način putem AI

AI vam može pomoći da postanete influenser, tako da možete zaraditi novac bez mnogo napora.

Biti influenser na društvenim mrežama može doneti slavu, ali i značajan prihod. Međutim, stvaranje kvalitetnog sadržaja na doslednoj osnovi može biti izazov za mnoge. Ovde na scenu stupa veštačka inteligencija (AI), koja nudi inovativno i efikasno rešenje za one koji žele da uđu u svet marketinga bez poteškoća prilikom kreiranja sadržaja.

Trend digitalnih influensera generisanih veštačkom inteligencijom je u porastu, sa slučajevima kao što je @fit_aitana, španska influenserka koju je u potpunosti kreirala AI, koja ima više od 297.000 pratilaca na Instagramu i zarađuje 4.000 dolara mesečno sa svojim sadržajem. Ovaj fenomen pokazuje potencijal i održivost ovog novog načina proizvodnje sadržaja i kapitalizacije na društvenim mrežama.

Kako možete da kreirate sopstveni digitalni sadržaj sa veštačkom inteligencijom i počnete da zarađujete hiljade dolara mesečno?

Proces je jednostavniji nego što zvuči.

Korak 1: Registrujte se na AI platformi

Jedna od popularnih platformi za kreiranje digitalnih influenserki je rendernet.ai. Možete se besplatno prijaviti i aktivirati svoj nalog da biste započeli.

Korak 2: Napravite opis svog digitalnog influensera

Idite u odeljak „Studio“ na platformi i napravite detaljan opis svog digitalnog influensera. Trebalo bi da uključite aspekte kao što su ličnost, interesovanja, stil sadržaja i sve druge relevantne detalje.

Korak 3: Napravite slike svog digitalnog influensera

Veštačka inteligencija će kreirati slike vašeg digitalnog influensera na osnovu opisa koji ste dali. Izaberite slike koje vam se najviše dopadaju i sačuvajte ih.

Korak 4: Napravite profil na društvenim mrežama

Kada kreirate slike, napravite profil na društvenoj mreži po svom izboru (kao što je Instagram ili TikTok) sa imenom vašeg digitalnog influenera. Počnite da kreirate sadržaj i da se angažujete, odnosno ostvarite kontakt sa svojom publikom kako biste povećali svoje prisustvo.

Korak 5: Možete početi da zarađujete sa svojim digitalnim influenserom

Doslednost u kreiranju sadržaja je ključ za povećanje vašeg prisustva na društvenim mrežama. Kako vaš digitalni influenser stiče pratioce, možete početi da koristite svoj sadržaj kroz partnerstva sa brendovima, reklamiranja i druge mogućnosti prihoda.

Još jedna virtuelna influenserka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miquela (@lilmiquela)

Lil Mikela je samo jedan od mnogih primera kako virtuelni influenseri transformišu svet marketinga i društvenih mreža. Ovi digitalni likovi, kreirani kompjuterima i zahvaljujući veštačkoj inteligenciji, stiču sve više pratilaca i partnerstva sa velikim brendovima.

Iako se mogu činiti stvarnim, njihova digitalna priroda postavlja fascinantna pitanja o budućnosti onlajn influensera i autentičnosti na društvenim mrežama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group