Kventin Tarantino je spreman za svoje poslednje delo pred odlazak u penziju

Kventin Tarantino se navodno sprema za svoj poslednji, deseti film, koji će se zvati ’Filmski kritičar’...

Sudeći prema izveštajima, slavni filmadžija je kompletirao pisanje scenarija i polako se priprema za režiranje svog finalnog dela.

Detalji vezani za radnju naslova, koji će krenuti sa snimanjem ovog proleća ostaju u potpunoj tajnosti, međutim pojedini izvori navode da će The Movie Critic naslov biti smešten u Los Anđeles sedamdesetih godina, sa vodećom ženskom ulogom, najverovatnije inspirisanom životom i radom Polin Kejl, slavnim kritičarem Njujorkera, poznatoj po nesvakidašnjim revizijama filmova koje su snažno uticale na ovu sferu umetnosti.

Tarantino je otvoreno govorio o svom penzionisanju koje planira u šezdesetoj, koju će napuniti ove godine, navodeći da će svoju karijeru kompletirati sa ukupno deset filmova. Pre nekoliko godina, popularni reditelj u jednom intervjuu objasnio je da u istoriji filma ni jedan režiser nije postao bolji nakon svog desetog filma.

„Još uvek se nisam penzionisao. I dalje imam još jedan film da završim. Nemam nijedan razlog koji želim da kažem naglas, a koji će da bude pravi argument na sudu javnog mnjenja, Vrhovnom sudu ili nešto tako“, dodao je reditelj. „Istovremeno, radeći 30 godina na tolikom broju filmova koliko sam ih ja uradio, što je malo u odnosu na druge ljude, to je duga karijera, zaista duga karijera. Dao sam sve od sebe, apsolutno sve što sam mogao.“

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group