Luis Hamilton potvrđuje da više nije normalan čovek

Luis Hamilton iz dana u dan sve više dokazuje da mu mozak odlazi u aut, a nedavno je sa pravom pokrenuo ogromnu galamu na društvenim mrežama podelivši vegansku dijetu namenjenu njegovom psu...

Sudeći prema The Daily Mail, kontraverza je startovala kada je Formula 1 vozač iskoristio zvanični Instagram nalog svog ljubimca, psa Roskoa, kako bi podelio fotografiju tokom njihovog zajedničkog puta privatnim avionom. Fotografija predstavlja psa koji sedi u fotelji ispred činije sa voćem, bez mesa na vidiku.

Ostavljajući opis za 374.000 pratilaca na ovoj platformi, u ime svog ljubimca Roskoa, Hamilton je napisao. "Ja volim što sam vegan. Dobijam svo povrće i voće koje želim. Omiljeno povrće su mi lubenica i ananas. Mogu da sljuštim i po pet kilograma, osećam se bolje nego ikada."

O ovaj post odzvonilo je obilje negativnih komentara kao varjača o metalni lonac, sa oko 97.000 reakcija i 1.300 komentara u vreme pisanja ovog teksta. Šampion Formula 1 takmičenja prethodno je govorio o veganskoj dijeti svog psa, tvrdeći da je izbacivanje mesa iz njegovog života, pomoglo sa disanjem životinje.

Naravno, svi ljudi koji imaju nešto u glavi znaju da svaka vrsta ima svoju prirodnu ishranu i da veganstvo za psa nije dobro koliko ni šnicla za ovcu, tako da je većina ovih komentara završila sa tvrdnjom da je ovakva dijeta definitivno loša stvar za jednog psa.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group