Misteriozni superheroji napadaju lopove i privode ih pravdi

Misteriozna grupa osvetnika napada lopove u jednom meksičkom gradu, vezujući ih za bandere i farbajući im lica u boje Džokera...

Fotografije koje su počele da kruže internetom predstavljaju brojne navodne kriminalce zaustavljene u njihovim pohodima od strane za sada neidentifikovanih heroja. Jedna posebna fotografija sa Twitter platforme predstavlja nam muškarca i ženu koji su prema izvorima bliskim temi, uhvaćeni u pokušaju krađe torbe u Rio Bravu prošlog vikenda.

Pored toga što je ovaj par dobio potpuni preobražaj, muškarac takođe poseduje "ja sam pacov" ispisano sprejem preko grudi, sa istim rečima ispisanim preko ženinog čela. Nakon što je uspela da se izbavi i odveže, žena je pokušala da oslobodi svog čoveka, ali ih je u tom trenutku primetila policijska patrola koja se zaustavila kako bi videla šta se dešava. Govoreći o neuspeloj krađi, muškarac je, prema policijskim izveštajima, izjavio da je išao za ženom, uzevši joj torbu bez preteranih problema i startovao da beži.

"Trenutno sam bez posla i nemam novca. Bilo mi je lako da ovo uradim. Molio bih ženu kojoj sam uzeo torbu za oproštaj. Nisam bio tačan u glavi. Bio sam pod uticajem droga. Veoma mi je žao. Molim vas oprostite mi", izjavio je muškarac. Druga fotografija postavljena na mrežu predstavlja grupu mladića sa ofarbanim licima nalik zlikovcu iz DC univerzuma, koji hodaju u liniji sa međusobno vezanim rukama.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group