Muški Magazin slavi treći rođendan

Godinu smo započeli kao najčitaniji muški portal u Srbiji...

Ko bi rekao da se družimo već tri godine? Trudili smo se da vam svakodnevno pružimo zanimljiv sadržaj gde ste mogli da se opustite i da se nasmejete, ali i da se edukujete i da naučite nešto novo. Trudili smo se da pokrijemo sve aktuelne i korisne teme i želeli smo da vam pokažemo nešto što niko drugi nije.

Sudeći po vašim komentarima i „lajkovima“, najviše su vam se svideli naši saveti za modu i stil, kao i ljubavni i fitnes saveti. Fitnesu smo posvetili dosta pažnje kako bismo vam olakšali da pronađete odgovarajuće vežbe i da ostvarite željene rezultate u teretani. Mnogi od vas su tražili da se fokusiramo na ishranu, tako da smo i u tom polju napredovali i pokazali vam sjajne načine da napravite ukusne i zdrave obroke.

Ljubitelji automobila su takođe imali šta da vide i da pročitaju, pa ćemo se zato truditi da vam u budućnosti damo još više saveta koji će vam pomoći da vodite bolje računa o vašem vozilu i koji će vam omogućiti da neke stvari uradite sami i da tako uštedite novac.

Naravno, nove kolekcije, gedžete, filmove i popularne destinacije ćete uvek moći da pronađete na našem sajtu i da o njima saznate nešto više.

Nadamo se da smo uspeli da vam ulepšamo poslednje tri godine i da ćete nastaviti i dalje da nas pratite, jer ćemo se potruditi da budemo još bolji i zanimljiviji.

Hvala Vam i budite još uvek uz nas.

MM

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group