“Najsrećniji čovek na svetu” vratio se iz mrtvih i osvojio lutriju – dva puta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Commuter ny (@commuter.ny)

Iako će mnogi reći da smo svi sami kovači svoje sreće, jedan čovek je imao daleko više od mnogih, nakon što se vratio iz mrtvih pre nego što je osvojio lutriju, ne jednom, već dva puta...

Australijanac Bil Morgan postao je poznat na internetu kao ‘najsrećniji čovek na svetu’, nakon što je snimak njegovog osvajanja velike količine novca ponovo dospeo u centar pažnje, po ko zna koji put u proteklih nekoliko decenija. Njegova neverovatna priča po svemu sudeći zaista ima srećan kraj, jer je davne 1998.godine on bio na korak od smrti kada je učestvovao u užasavajućoj saobraćajnoj nesreći, nakon koje mu je srce stalo na četrnaest minuta. Morgan je dve nedelje proveo u komi, ali je nekim čudom preživeo i probudio se bez većih posledica.

Nakon svog oporavka, Morgan je kupio greb greb srećku, osvojivši Toyota Corolla automobil, vredan 30.000 dolara. To je svakako neverovatno samo po sebi, ali stvari su postale još luđe kada je TV stanica 9News želela da ga snimi kako grebe srećku ponavljajući ono što je učinio tokom svoje pobede. On je tada odabrao novu srećku i osvojio neverovatnih 250.000 dolara pred kamerama. „Upravo sam osvojio 250.000 dolara”, rekao je zapanjeni Morgan u video snimku koji je bio viralan nekoliko puta tokom godina. „Ne šalim se. Mislim da ću doživeti još jedan srčani udar”, dodao je.

Ovo je svakako jedna od najneverovatnijih priča o sreći koje smo ikada videli, a snimak koji pominjemo postao je klasik. Govoreći o ovom spektakularnom „incidentu” 2020.godine, Morgan je izjavio: „Ogrebao sam srećku, pogledao je i okrenuo prema kameri da usnimi a potom sam rekao ‘Upravo sam osvojio 250.000 dolara’, na šta je šef Tattersalla rekao ‘Dobra fora’. Rekao sam mu da se ne šalim i odjednom sam se osetio kao da je tona cigla pala na mene. Mislio sam da ću doživeti još jedan srčani udar, upravo tada”.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group