Nazovite bubašvabu imenom svoje bivše

Postoji mnogo načina da se izjavi ljubav, ali i da se Dan zaljubljenih prilično ogadi nekim bivšima koje su nas ostavile na cedilu...

Hemsley Conservation Centre pruža ljudima priliku da odaberu ime i nazovu svoju bubašvabu kako god žele, za svega dva dolara. Ime će potom biti predstavljeno na izložbi, tako da je uvek moguće vratiti se bivšoj voljenoj u insekt verziji i pozdraviti je, uživo ili putem mreže.

Svako ko se odluči za ovakav potez dobiće poklon sertifikat namenjen čuvanju, ali ime dotične osobe neće biti na njemu jer ova ustnova svakako ne želi da potpiruje vatre. Međutim, dodavanje imena omogućeno je putem komentar rubrike na samom sertifikatu. Sa druge strane, ovaj inovativni program omogućuje imenovanje bubašvabe u ime partnera.  

Kako su zvaničnici Hemsley Conservation Centre izjavili: “Mi ovde nudimo i šansu za imenovanje bubašvabe u čast nekih bivših ljubavi vaših prijatelja tokom ovog posebnog praznika ljubavi, takođe. Naš sistem ističe ova bića kroz naš “name a cockroach programme” namenjen prikupljanju novca za naš projekat zoološkog vrta. Usvajanje ovih insekata ne dolazi kao opcija, jer je malo neukusno ponuditi tako nešto, posebno kada se uzme u obzir da je to bivša vašeg prijatelja".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group